Пандора - плеймейтката, чиято кола  бе отнета заради употреба на

...
Пандора - плеймейтката, чиято кола  бе отнета заради употреба на
Коментари Харесай

Пандора с отнетата кола напира за Мис Силикон

Пандора - плеймейтката, чиято кола  бе отнета поради приложимост на алкохол, ще е измежду финалистките на последното издание на състезанието „ Мис Силикон “ тази година. Само след седмица СПА столицата ни Велинград ще събере на едно място над 10 000 кубика силикон. 

Кеш 

Биляна Василева – Пандора се включва в конкуренцията за купата, което може да й донесе премия от над 10 000 лева Освен нея във финала ще вземат присъединяване още 10 девойки. Сред тях има приключила медицина кандидатка, тв кореспондентка, професионална бурлекс танцьорка и бейли денс инструктор. За купата на най- модифицирана секси мацка ще спори и майка на 4 деца. „ Общо 6 от кандидатките тази година са към този момент майки. Три от тях са многодетни и единствената им работа е да се грижат за фамилиите и децата си, останалите имат по едно дете “, оповестиха уредниците. Красавиците ще дефилират в три тура. Разбира се, най-важният от тях е този по еротично долни дрехи. В него с изключение на физическите им данни ще бъдат гледани и артистизъм и сексапил при представянето му. 
Воля 

Участничката от „ Игри на волята “ – Моника Николаева, ще бъде основно настоящо лице в състезанието. Тя ще заеме ролята на ръководител на журито. Оказва се, че преди години Моника е била участник в състезанието и даже е спечелила купа за най- красива омъжена участничка. Освен нея в оценяването ще се включи известната като  голата кметица - Диана Габровска, певицата Дебора, Ана Мария Чернева, Мис Силикон Гергана Райчевска и Михаела  Стоичкова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР